Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (45)Huizen met paardenstal (3)Paarden (250)Pony's (86)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (34)Toebehoren (132)Trailers en wagens (3)


Cursussen en trainingen - Paardenhandel

Op zoek naar diverse cursussen en trainingen voor paarden of ruiters? Op deze pagina kunt u gemakkelijk in contact komen met adverteerders van diverse diensten. Als u zelf met paarden werkt dan kunt u hier ook kosteloos adverteren.


Paarden cursussen en trainingen

Ook voor paarden cursussen en trainingen kunt u op PaardenHandelaren.com terecht. Deze advertenties worden geplaatst door verschillende bedrijven en personen. De trainingen geven wij niet zelf, maar wij stellen anderen in staat om dit soort diensten te adverteren. Werkt u met paarden of ruiters samen? Dan heeft u niets te verliezen door hier kosteloos te adverteren. Verder kunt u rustig het afwisselende aanbod bekijken en in contact komen met anderen. Voor advertenties in het verhandelen van paarden en het aanbod van allerlei paardgerelateerde diensten bent u op het juiste adres.


Paard cursussen en training

Op deze pagina worden verschillende diensten en trainingen aangeboden. U kunt de aanbieder zelf om meer informatie en beschikbaarheid vragen. Verzorgt u zelf een cursus of training met paarden? Dan kunt u deze tevens hier gratis adverteren. Er zijn veel verschillende vormen van cursussen voor zowel ruiter, handelaar, fokker en hobby houder. Het is belangrijk om te blijven leren en gedragsproblemen bij paarden leren herkennen. Zo krijgt u als eigenaar nieuwe inzichten en bent u beter in staat om met uw edeldier(en) om te gaan. Een gelukkige eigenaar heeft wel degelijk effect op de leefomstandigheden van het paard.


Therapie en coaching met paarden

Voor zowel rijder als het paard zijn er diverse therapieŽn of coaching te vinden. Het paard of de ruiter kan een fysiek of mentaal traumatische ervaring hebben opgedaan en wat hulp nodig hebben om te revalideren. Gelukkig zijn er veel specialisten in omloop die goed weten hoe te helpen in dit soort situaties. Zo kunt u een opstandig paard zadelmak laten maken of het na een nare val trainen om weer te lopen. Er bestaan ook veel aanbieders die therapieŽn verzorgen speciaal voor mensen met een psychische stoornis of afwijking door paarden te gebruiken. Advertenties met allerlei therapieŽn of coaching met paarden voor het individueel of in groepsverband worden hier aangeboden.