Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (45)Huizen met paardenstal (3)Paarden (251)Pony's (87)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (35)Toebehoren (132)Trailers en wagens (3)


Huizen met paardenstal - Paardenhandel

Meer ruimte nodig voor het houden van uw paard? Hieronder worden advertenties geplaatst van huizen waar meer dan genoeg ruimte is. U kunt kosteloos in contact komen met deze adverteerders door aan te melden.


Huis met paardenstal te koop

Het is de droom van iedere paardenliefhebber; een prachtig huis met paardenstal. Via PaardenHandelaren.com worden verschillende huizen, landgoederen en villa's aangeboden. Heeft u zelf een huis met paardenstal te koop staan? U kunt deze website gebruiken om zelf gratis te adverteren. U kunt deze advertentie ook gebruiken om door te verwijzen naar de website van uw makelaar. Zo kunt u kosteloos en in een handomdraai uw zichtbaarheid vergroten. Wacht niet langer en vul het aanbod op de website aan!


De welzijnseisen voor paarden

Houders van paarden en pony’s hebben een aantal wetten om zich aan te houden. Deze zijn opgesteld door de overheid en komen voor in het ‘Besluit Houders van Dieren’. In deze regelgeving staan een aantal richtlijnen om uw dier goed te houden, verzorgen en huisvesten. Door het wonen in een huis voorzien van paardenstal heeft u veel ruimte en de mogelijkheid om het zo aangenaam mogelijk te maken in de nabijheid van uw eigen huis. Zo bent u in staat om de richtlijnen goed te volgen. Punten uit deze regelgeving beschrijven onder andere: de minimale ruimte, de toestand van een schone/droge ligplek, de hoeveelheid licht en andere kwaliteiten waar aan houder zich aan hoort te voldoen.


Altijd al paarden willen houden

Bent u al jaren fan van paarden, maar heeft u zelf geen ruimte om deze te houden? Of is de stalling waar uw paard staat te ver weg naar uw zin om heen en weer te rijden? Er zijn veel landelijke huizen met een groot stuk grond die reeds voorzien zijn van een stal met toebehoren. Verder is het mogelijk om zelf naar uw wens een stal te maken of uit te breiden. Zo kunt u uw droom volgen om paarden aan huis te houden en hoeft u maar uit het raam te kijken om uw dier te bewonderen.