Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (39)Huizen met paardenstal (4)Paarden (223)Pony's (80)Rijtuigen en koetsen (12)Sportpaarden (32)Toebehoren (106)Trailers en wagens (3)


Engels volbloed

€ 2200
inclusief BTW

Gerry Berg
Zoetermeer

Geplaatst op: 13-07-2021 | 214 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-1281
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com

Omschrijving

Allerliefste paard van stal!!!

Dit is Merlinn.
Merlinn komt uit Ierland. Zijn ouders zijn bekend en zijn springpaarden, maar hebben ook op de baan gelopen. Merlinn heeft ook op de baan gelopen. De overtocht van Ierland naar uiteindelijk Nederland is Merlinn zwaar gevallen. Gelukkig krabbelt hij nu weer op, maar dit heeft zeker nog de nodige aandacht en tijd nodig!!! Heeft goed voer en training nodig om de goede bespiering weer op te bouwen. Op dit moment kunnen er alleen mensen tot 75 kg op. Maar in de toekomst zeker meer, bij goede verzorging en bespiering!

Merlinn beheerst stap, draf en galop! Gaat nu ook steeds wat meer nageeflijk lopen.

Iedereen kan op hem rijden! Voor beginners is hij erg lief, maar kan je beter rijden, dan kan je hele ruime gangen uit hem halen, titaan zelfs een beetje zweven/ dansen.

Merlinn loopt braaf zijn eigen rondje, kijkt niet op of om naar andere paarden, maar in een rijtje lopen vindt hij ook prima!

Merlinn is buiten ook heel lief en niet snel onder de indruk. Hij kan zowel alleen als in een groep naar buiten.

Hij zou het prima doen op een vereniging of manege. Maar kan ook een particulier baasje erg gelukkig maken!

Merlinn is in stal ook braaf en houdt van aandacht, poetsen, knuffelen.
Kan voetjes geven, afspuiten etc.

Reden van verkoop: mijn verzorgers zijn op dit moment te zwaar voor hem. Dus staat hij veel stil. Mijn eigen gezondheid laat op dit moment ook te wensen over.

1 nadeel: Merlinn is een luchtzuiger, met band om gaat het redelijk goed. Zonder , doet hij het alleen op stal voortdurend!

Daar ik me realiseer dat er op dit moment nog wel wat werk qua goed voer, opbouw van bespiering, conditie etc zit, is hij gunstig geprijsd.

Wie durft deze uitdaging aan, ik garandeer je dat je er straks een wereld paard aan hebt!!! Leeftijd 9 jaar staat in delft. Heeft alleen last op stal zet je hem op de wei zal hij dit gedrag niet vertonen. Over prijs valt eventueel te onderhandelen bij goed thuis


Advertenties van andere verkopers