Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (37)Huizen met paardenstal (3)Paarden (215)Pony's (77)Rijtuigen en koetsen (10)Sportpaarden (31)Toebehoren (86)Trailers en wagens (3)


Kwpn Merrie Orame x Joyjumper te koop


marieke

Geplaatst op: 16-09-2014 | 2829 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-80
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.com

Omschrijving

Helaas moet ik mijn merrie te koop aanbieden. Het gaat om een kwpn merrie Orame x Joyjumper van 03-04-03.

Het gaat om een pittige vos merrie van ongeveer 1,65m, absoluut niet geschikt voor beginners en ruiters met een harde hand!!

De merrie is altijd dressuurmatig getraind, nooit uitgebracht op knhs wedstrijden maar heeft F12 fnrs = L1 knhs gelopen. Een vriend van mij heeft met haar gesprongen tot 1,20m wat ze erg leuk vindt maar waar ze wel heet van wordt, (nog heter dan van dressuur...) Verder heeft ze altijd een goede conditie gehad en vindt ze het erg leuk om het bos door te crossen.
4 jaar geleden heeft ze mee gelopen op het NK carrousel, hier is ze dus ook aan gewend.
In mei is ze bevallen van een mooi merrie veulen, allemaal goed gegaan, makkelijk gepakt met dekken en erg lieve mama. Helaas heeft ze door mijn eigen zwangerschap vanaf april stil gestaan, conditie zal nu dus wel iets minder zijn dan voor heen al staat ze 24 uur per dag buiten in een groep en geeft ze zich zelf voldoende beweging.

Voor meer foto's of vragen kunt u altijd contact opnemen.
[Inloggen voor meer contactinformatie]


Advertenties van andere verkopers