Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (45)Huizen met paardenstal (3)Paarden (251)Pony's (86)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (34)Toebehoren (132)Trailers en wagens (3)


Liefdevolle thuis Gezocht voor Bijzondere Tinkerruin

PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Liefdevolle thuis Gezocht voor Bijzondere Tinkerruin! 🐴

Ontmoet onze charmante 7-jarige tinkerruin, 1.55 m hoog, een schat van een paard dat op zoek is naar een warm en zorgzaam thuis. Deze prachtige, sterke en gezonde viervoeter, met lang behang, die nog altijd de liefdevolle band deelt met zijn moeder, zoekt een ervaren ruiter die hem wil begeleiden op zijn reis naar vertrouwen en zelfverzekerdheid.

Hoewel hij nog weinig ervaring heeft zonder zijn moeder aan zijn zijde, schuilt er een wereld van potentieel in zijn zachte ogen en vriendelijke ziel. Hij vraagt om consequent leiderschap, geduld, begrip en toewijding, en in ruil daarvoor zal hij je belonen met onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit.

Het is belangrijk om te weten dat deze bijzondere metgezel niet geschikt is voor beginnende paardenmensen. Wel is hij bereden, maar altijd in het gezelschap van zijn moeder. Dat deed hij braaf.
Als veulen heeft hij op de opfok gestaan.

Hij wacht op een eigenaar die de kunst van het geduldig en respectvol begeleiden begrijpt, iemand die hem helpt zijn vertrouwen in mensen te hebben en hem de kans geeft om te groeien tot een zelfverzekerd paard.

Het verdient de aanbeveling hem van 0 opnieuw op te pakken; eerst de kudde in en vervolgens door ervaren mensen af laten richten.

Als jij denkt dat je de juiste persoon bent om deze tinkerruin een liefdevol thuis te bieden, waar hij alle tijd en ruimte krijgt om op zijn eigen tempo te leren, neem dan alsjeblieft contact met me op.


Advertenties van andere verkopers