Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (39)Huizen met paardenstal (4)Paarden (223)Pony's (80)Rijtuigen en koetsen (12)Sportpaarden (32)Toebehoren (106)Trailers en wagens (3)


Lieve ierse volbloed ruin zoekt snel nieuw thuis

€ 4500
geen BTW

Celine Reus
Bovenkarspel

Geplaatst op: 16-06-2021 | 316 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-1277
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Bij deze biedt ik helaas mijn 11jarige ierse volbloed ruin King aan van 1,65m. Een schat van een paard en erg fijn onder het zadel. Wel heeft hij iemand nodig die ervaring heeft omdat hij een nieuw persoon graag uittest. Maar wanneer hij zijn plek weet is het echt een schat. De rede dat ik hem weg doe is omdat ik de stal waar hij momenteel staat niet geschikt voor hem en mezelf vind maar zelf geen andere plek voor hem kan bieden. Doordat de huur van de stalling binnenkort verloopt moet hij snel weg.

King heeft last van lichte kissing spine, waardoor hij voornamelijk bedoeld is als recreatief paard. Al heeft de dierenarts toegezegd dat dit geen problemen bij hem zal veroorzaken. Verder heeft hij enkele littekens door verwaarlozing bij zijn vorige eigenaar. Verder is hij helemaal gezond, heeft geen stalgebreken en is altijd netjes gevaccineerd en ontwormt. Hij is verkeersmak en houd erg van bosritten. Schrikt niet snel ergens van.

Prijs in overleg, zeker voor een goed huis. Eventueel kunnen zijn spullen worden bijgekocht.


Advertenties van andere verkopers