Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (37)Huizen met paardenstal (3)Paarden (211)Pony's (76)Rijtuigen en koetsen (11)Sportpaarden (33)Toebehoren (85)Trailers en wagens (3)


Mooie PRE hengst bloedlijn Bohorquez

€ 6.500
inclusief BTW

Establo Real (Joana)

Geplaatst op: 18-08-2017 | 792 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-810
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Met pijn in mijn hart bied ik hier mijn 5 jarige barrok type hengst aan. Verkoop hem vanwege tijd gebrek en hem graag een goed huis wil bieden. Rubí is een nobele hengst zonder hengsten manieren, zeer makkelijk in de omgang. Geboren op de bekende ganaderia van Ana Maria Bohorquez in Cadiz Andalusië. Zeer goede stamboom, alle papieren plus carta aanwezig. Foto toe gevoegt van zijn ouders. Op zijn 2de succesvol geopereerd aan een OCD blijkt uit de röntgenfoto's. Momenteel word hij getraind door een professional trainer en heeft een keurige basis, daarbij is hij bezig met de zijgangen, pirouette en passage. Buiten rijden met of zonder andere paarden gaat zeer goed. Hij staat vlak bij het vliegveld van Malaga. Voor echte geďnteresseerden stuur ik video's contact via mail of whatssapp. Ik sta open voor offertes.


Advertenties van andere verkopers