Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (39)Huizen met paardenstal (4)Paarden (223)Pony's (80)Rijtuigen en koetsen (17)Sportpaarden (32)Toebehoren (114)Trailers en wagens (3)


mooie quarter horse merrie

€ 2430

Laura Rueck

Geplaatst op: 16-08-2021 | 411 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-1296
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com

Omschrijving


Ze is een dappere en mooie quarter horse merrie. Ze is bont met zeer mooie tekeningen.
Ze is getraind om te gaan liggen, zodat ze zelfs kan gaan liggen zodat u van het zadel kunt komen. Ze weet veel, werd samen met koeien gehouden, honderden kilometers gereden en was ook nog eens gespannen en gereden. Waar je ook heen gaat met haar, ze is nooit bang. Ze kent allerlei soorten wilde dieren (reeën, herten, ...) en natuurlijk andere dieren zoals koeien of honden. Ze werkte echt veel met haar en zo werd ze een absoluut betrouwbaar paard voor elk terrein: ze gaat heel veilig steile hellingen op of af, over diepe beekjes, over omgevallen bomen en over het algemeen heel probleemloos over oneffen terrein. Hij heeft in het verkeer gereden en is altijd rijklaar.
Ze is een ongelooflijk vriendelijk paard dat haar toekomstige partner overal zal volgen. Ze doet alles wat van haar gevraagd wordt en is volkomen betrouwbaar.
We willen een geliefde die dit droompaard een nieuw, mooi thuis kan geven. We zouden heel blij zijn!
Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op. Contact via WhatsApp: 004915213216794


Advertenties van andere verkopers