Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (44)Huizen met paardenstal (3)Paarden (251)Pony's (84)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (33)Toebehoren (128)Trailers en wagens (3)


P.R.E. - Kwaliteitsvolle merrie, kleindochter Atrevido Mango

PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Wegens inkrimping van onze fokkerij, verkopen we deze mooie merrie. Habana is een jaarling met prima bewegingen, een mooie morfologie én heeft een geweldige afstamming.

*** Haar vader (Mexicano Bio) is de enigste publiek beschikbare zoon van de levende legende Atrevido Mango. Hij is tevens de zoon van het enige paard dat ooit in de geschiedenis 3-voudig wereldkampioen werd. Mexicano’s bloedlijn bevat meer dan 10 geprimeerde paarden in de eerste 4 generaties. Geen enkele andere hengst in de BeNeLux evenaart hem hierin. Enkel kampioenen in zijn lijn. Zijn moeder (Mejicano Mango) is een volle zuster van Hebreo Bat: eveneens wereldkampioen. Kortom: fantastisch bloed! ***

- Fokkerij: Yeguada Adriplant
- Ras: Pura Raza Espagnol (P.R.E.)
- Stamboek: Asociacion Nacionale de Criadores de Caballos de Pura Raza Española

- Naam: Habana Benny (https://youtu.be/AFr7SOCRb1U)
- Geboortedatum: 27/05/2022
- Geslacht: Merrie
- Kleur: Bruin
- Verwachte eind stokmaat: 160-165 cm

- Vader: Mexicano Bio (Atrevido Mango x Mejicana Mango)
- Moeder: Esperanza Benny (Becario IX x Esperanza LI) https://youtu.be/CZYUFgqmAtg

Ze graast dagelijks met de kudde in onze weilanden, werd periodiek ontwormd en de hoeven regelmatig bekapt. Gezondheidscontroles en röntgenfoto’s zijn mogelijk.

- Locatie: Ranst, Antwerpen, België (transport kan voorzien worden).
- Contact: Voor prijs of andere informatie; bel +32 479 41 29 32 of stuur een privébericht ✉️.


Meer advertenties van deze verkoper