Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (45)Huizen met paardenstal (3)Paarden (252)Pony's (87)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (35)Toebehoren (133)Trailers en wagens (3)


Recreatiepaard met wedstrijdervaring

Ä 2250

Kathleen

Geplaatst op: 28-01-2015 | 3211 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-152
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Fijn leerpaard,
Geboren: 1997
Pretty heeft 1 veulen gehad dit jaar en wordt momenteel weer opgebouwd. Pretty is erg braaf op buitenrit, is eerlijk, heeft een zeer ruime stap, goede draf en een goede galop. Ik heb niet veel met haar gesprongen maar ze kan het wel.

Pretty was op kempische (belgiŽ) niveau II klaar, kent de zijgangen ook maar wegens ziekte van mezelf (en daarna tijdgebrek) is ze door mij zelf niet meer gereden. Eveneens reden van verkoop. Momenteel rijdt er een minder ervaren meisje op, zij heeft haar eerste wedstrijden met Pretty gestart en dit gaat erg goed.
Pretty is een erg lieve merrie en een zeer goede moeder, beschermend naar haar veulen toe maar liet ons er ook bij. Ze is pittig navenant het werk: Onder beginnende ruiters is ze erg braaf, vraag je meer van haar is het een fijne pittige merrie die een uitdaging biedt.
Pretty kent op de vliegende wissels na alle basis-oefeningen. Wel zijn de zijgangen inmiddels al een tijdje niet meer gereden gezien ze terug opgebouwd wordt maar ze zal ze niet vergeten zijn.

Pretty is gewend van 24/7 buiten te staan zomer en winter maar heeft ook een periode 's nachts op stal gestaan, ook dit gaf geen problemen (hoogstens het voer wat aanpassen ivm energie maar dat lijkt me logisch.) Ze heeft geen stalgebreken.

Vraagprijs is Ä2250 maar is bespreekbaar.


Advertenties van andere verkopers