Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (43)Huizen met paardenstal (3)Paarden (242)Pony's (82)Rijtuigen en koetsen (18)Sportpaarden (34)Toebehoren (117)Trailers en wagens (3)


Weidemaatje/therapiepaard/projectpaard

€ N.O.T.K.
geen BTW

Kian

Geplaatst op: 12-02-2022 | 474 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-1318
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Geen handelaren!
Met pijn in mijn hart verkoop ik mijn lieve Moon wegens privé redenen. Het heeft geen haast en ze gaat alleen weg bij een goed gevoel over de nieuwe plek. Moon (officiële naam: Dreams of Winter) is geboren op 20-05-2016 in Ierland. Ze is een volbloed draver van ongeveer 1.65. Ze heeft geen races gelopen maar is wel slecht behandeld. Hier merk je bijna niks meer van, ze kan wat voorzichtig zijn maar ze is ontzettend lief, knuffelig en nieuwsgierig. Ze is niet berijdbaar ivm kissing spines. Eventueel met correcte training is het over een aantal jaar wel haalbaar, maar in principe niet. Op het moment is haar rug ingespoten hiervoor en daardoor heeft ze geen pijn, na een paar maanden werkt dit uit en heeft ze wel weer pijn dus tenzij ze in training gezet wordt en een sterkere rug krijgt, heeft ze dat inspuiten nodig om pijnvrij te leven. Ze heeft wat zwakkere zolen, maar met Hoof Armor loopt ze goed. Ze zou heel geschikt zijn als weidemaatje of therapie paard, ze is erg rustig en werkwillig. Ze gaat alleen weg naar een plek waar ze 24/7 buiten staat, op stal staan is funest voor haar rug.

Stuur me gerust een berichtje voor meer info.


Advertenties van andere verkopers