Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (39)Huizen met paardenstal (4)Paarden (223)Pony's (80)Rijtuigen en koetsen (12)Sportpaarden (32)Toebehoren (106)Trailers en wagens (3)


Knappe sportpony

PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving


Maestro is een 4 jarige welsh ruin, zijn schofthoogte is ong 1.49m. Hij is veelzijdig gefokt, heeft talent voor zowel dressuur als voor springen.
In de omgang is hij lief en vriendelijk. Hij staat hier in een gemengde kudde en dit gaat prima. Hij is braaf bij de hoefsmid en tandarts. Heeft 1 klein stalgebrek, hij zuigt af en toe lucht. Maar gelukkig heeft hij hier nog nooit last van gehad.

Maestro is erg gevoelig, hij heeft het nodig eerst een band op te bouwen met zijn ruiter, anders bouwt hij erg veel spanning op. Vertrouwt hij je dan loopt hij super fijn! We zoeken iemand die hier goed mee om kan gaan!
 
Met rijden is hij erg sensibel, maar heeft hij veel potentie. In de training zijn we al bezig met wat pasjes wijken en de contra galop. We zoeken voor hem een handige, zelfverzekerde en ervaren ruiter met sportambities. Hij wordt verkocht omdat hij te sensibel is voor mijn dochter.


Filmpjes via Whatsapp!

Vader: Quint van de Groenheuvel
Moeder: Yenkirs zora.

Kennis maken met deze knapperd? Meer info en filmpje via 0641384766.


Meer advertenties van deze verkoper