Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (37)Huizen met paardenstal (3)Paarden (211)Pony's (76)Rijtuigen en koetsen (11)Sportpaarden (33)Toebehoren (85)Trailers en wagens (3)


Lieve, bomproef D-merrie, zadelmak, Fjord x Haflinger

€ 2500

Nikki

Geplaatst op: 13-08-2017 | 1585 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-805
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Met pijn in mijn hart bied ik mijn lieve merrie aan. Ze is een D-pony, 1,45 of iets groter, van bijna 4. Ze is een kruising Fjord x Haflinger en eigenlijk bomproef, ze is bij mij nog nooit ergens van geschrokken. Ze is zadelmak en kan alle gangen onder het zadel. Er hebben zelfs al jonge kinderen opgezeten met inrijden. Een sprongetje is ook geen probeem. Ze heeft nu een halfjaar lekker op de wei paard kunnen zijn en ik ben op dit moment bezig met haar weer oppakken en doorrijden. Ervaring met grondwerk heeft ze ook. Ze moet nog wel veel leren, maar vindt alles leuk en is altijd vrolijk. Geen merriegedrag.
Ze staat nu 24/7 buiten (waar ze erg happy mee is, maar 's nachts op stal is ook geen probleem, geen stalgebreken en ook geen exzeem) in een kudde met 5 andere paarden en pony's. Ze kan goed samen met alle paarden, zowel met de leider als met de laagste in rang, ze ligt lekker in het midden. Ze is verder heel erg mensgericht en komt als eerste naar het hek voor een knuffel.

Helaas klikt mijn moeder niet zo goed met haar als gehoopt en was ze toch deels voor haar bedoeld. Ze is echt een van de liefste pony's die je je maar kunt voorstellen en (vooral voor haar leeftijd) heerlijk bomproef. Een gouden pony, letterlijk!!

Omg de een of andere reden kan ik sommige foto's niet draaien.Voor meer foto's PB maar! De ruiter op de laatste foto's is ongeveer 1,70.
Keuren mag, op kosten van de koper.


Advertenties van andere verkopers