Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (44)Huizen met paardenstal (3)Paarden (249)Pony's (84)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (33)Toebehoren (126)Trailers en wagens (3)


Lieve prachtige werkwillige A pony

op aanvraag
geen BTW

Chantal Ammerlaan

Geplaatst op: 02-03-2022 | 650 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-1320
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Amika is een 8-jarige merrie met een schofthoogte van circa 1.07m. Deze lieve merrie houdt erg van tutten en is braaf met poetsen, wassen en hoeven krabben.

Amika is braaf te rijden in stap, draf, galop en maakt een leuk sprongetje. Verder is zij bekend met longeren, vrijheidsdressuur en bosritten. Daarnaast is zij braaf met groot verkeer, loopt netjes mee naast de fiets en kan alleen of gezamenlijk op pad.

Wij denken dat Amika met haar leergierige karakter geschikt kan zijn voor een beginnende ruiter mits met de juiste begeleiding. Amika heeft namelijk een consequente ruiter nodig en veel beweging om zich optimaal te voelen.

Deze leuke pony is in bezit van een Nederlands paspoort, is netjes ontwormd, op tijd gevaccineerd en bekapt. Amika is gewend om lekker naar buiten te kunnen via de uitloopstal en bekend met boerderijdieren zoals honden, katten, schapen, geiten en andere paarden en ponys.

Filmpjes op aanvraag.
Normale prijsklasse.
Bellen naar 06 421 63 503 voor meer informatie


Advertenties van andere verkopers