Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (45)Huizen met paardenstal (3)Paarden (251)Pony's (87)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (35)Toebehoren (132)Trailers en wagens (3)


Lieve Z1 dressuurpony Hunk

15000
geen BTW

monique steenhorst
GOIRLE

Geplaatst op: 05-06-2024 | 60 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-1405
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Met pijn in ons hart zetten wij onze lieve 10 jarige Welsh pony te koop. Onze dochter is echt te groot geworden en maakt een overstap naar de paarden waardoor wij hem een nieuw 5 sterren plekje willen geven.

Hunk is een chique 10 jarige Welsh vos ruin van 1.45 (officieel gemeten) met de naam Getswerders Formidable SK of zoals wij hem noemen Hunk, en dit geeft ook zijn looks wel weer.

Wij hebben Hunk als 4 jarige zadelmak gekocht voor mijn toen 10 jarige dochter. Deze heeft hem dan ook zelf verder opgeleid tot en met de Z1 met winst en doorgetraind tot het Z2. Maar zeker een pony die nog meer in zich heeft.

Hunk is een pony met karakter maar met een hart van goud, als je zijn hart en vertrouwen gewonnen hebt werkt hij ontzettend hard voor je.

Hunk is in de omgang een lieve schat en een aanhankelijke pony die naar je hinnikt als je binnenkomt. Hij is verder braaf bij de hoefsmid, op de trailer, met andere paarden in wei en heeft geen stalgebreken.

Wij hebben voornamelijk dressuur gereden met Hunk en als afwisseling met hem thuis wat gesprongen en soms een oefencrosje voor de afwisseling met hem gereden. Dit doet hij goed maar onze focus ligt vooral op dressuur. Buitenrijden in de bossen vind Hunk erg leuk en hij is daarbij braaf en verkeersmak.

Hunk is volgens schema gevaccineerd en ontwormd. Hij gaat elk jaar naar de tandarts en is 23 mei nog geweest. In september 2023 is Hunk klinisch en röntgenologisch gekeurd voor de sport.

Wij hopen een ruitertje te vinden die net zo veel liefde en plezier aan Hunk kan beleven als wij hebben gedaan.
Hunk krijgt zijn dekens. vliegennet en hoofdstel mee, zadel in overleg.


Advertenties van andere verkopers