Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (45)Huizen met paardenstal (3)Paarden (251)Pony's (86)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (34)Toebehoren (132)Trailers en wagens (3)


Muildier te koop

€ 1000

Aleksandra

Geplaatst op: 30-07-2023 | 602 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-1383
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Hele lieve 2-jarige ruin zoekt een nieuwe huisje en baasje. Helaas door mijn educatie en nieuwe weg in leven heb ik geen tijd meer voor mijn muildier. Ik vind het heel erg jammer, maar het is tijd dat hij een nieuwe baasje krijgt. Hij verdient heel veel beter dan wat ik kan geven aan hem. Ik heb best veel dingen voor hem, borstels, halsters, touwtjes, emmertje, zweepje en een blauwe zadeldekje, nieuwe eigenaar krijgt dit natuurlijk mee.
Noah is rond begin februari gecastreerd, we zijn ook een tijdje geleden begonnen met lessen. Hij is rond 150cm. Hij is niet echt dominant in kudde, in nieuwe stal probeerde hij eerste twee dagen wel dominant te zijn, maar nu is die wel rustig, dus het is wel iets wat verdwijnt nadat het ergste stress weg is. Hij heeft wat sterkere hand nodig, soms een hele sterke en zekere hand, maar als die jou leert kennen en jou gaat vertrouwen, doet hij heel lief tegen je en zou je beschermen tegen mensen en andere paarden. Meer vragen zou ik via pb beantwoorden, dus als je een vraag hebt, app mij gerust :) Vraagprijs is €1000 of een goede bod


Advertenties van andere verkopers