Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (39)Huizen met paardenstal (4)Paarden (223)Pony's (80)Rijtuigen en koetsen (12)Sportpaarden (32)Toebehoren (106)Trailers en wagens (3)


Kentaur Thetis 17.5 inch boommaat 2 (Nauwelijks gebruikt!)

€ 1200
geen BTW

Joëlle

Geplaatst op: 08-08-2020 | 400 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-1238
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Te koop:
Merk: Kentaur
Model: Thetis
Boommaat: 2
Zitmaat: 17.5 inch
Materiaal: Leer
Type: Dressuurzadel
Nieuw aangeschaft op: 02-08-2019
Aangeschaft bij: Ruitershop Pas de Deux
Nieuwprijs: 1500 euro.
Passen mogelijk: Ja, bij een goed bod en onder afspraken (zie hieronder)
Ophalen mogelijk: Ja, opgehaald = verkocht.
Verzenden mogelijk: Ja, verzekerd, verzonden = verkocht, risico altijd voor de koper (zie hieronder)

Omschrijving:
Nog prachtig, bijna nieuw, goed onderhouden Kentaur dressuurzadel te koop. Zadel is vorig jaar nieuw aangeschaft op 02-08-2019. Helaas is mijn paard in september 2019 geblesseerd geraakt, waarna in maart 2020 een nieuwe blessure volgde, en hij helaas in juli 2020 is ingeslapen omdat hij niet meer pijnvrij te krijgen was. Zadel heeft in januari 2020 nog een servicebeurt gehad, waarbij het is opgevuld.

Het zadel is dus pas een jaar oud, waarvan slechts 4 maanden gebruikt (niet intensief, vanwege het opbouwen van arbeid na blessures).

Zadel passen
Voor een goed bod ben ik bereid het zadel te laten passen, zodat de koper ook zeker weet dat het een goed passend zadel koopt. We bespreken samen de dag, tijd en locatie waarop u een zadelmaker wilt laten komen. Ik kom dan met het zadel daarheen. Ik geef het zadel niet mee om zelf te passen.

Zadel ophalen
Uiteraard is het mogelijk om het zadel op te halen. In dit geval geldt: opgehaald = verkocht. Het zadel kan daarna niet meer geretourneerd worden.

Zadel verzenden
Het zadel kan ook verzekerd verzonden worden. In dat geval zijn de verzendkosten en het verzekeren voor de koper. Het risico van het verzenden ligt hierbij altijd bij de koper. Verzonden = verkocht. Het zadel kan daarna niet meer geretourneerd worden.

Zadel wordt verkocht met zadelhoes, maar zonder stijgbeugels en beugelriemen.


Advertenties van andere verkopers