Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (39)Huizen met paardenstal (4)Paarden (223)Pony's (80)Rijtuigen en koetsen (17)Sportpaarden (32)Toebehoren (114)Trailers en wagens (3)


Coachen m.b.v. Paarden

Ä

L.P. Lambers

Geplaatst op: 27-10-2015 | 2111 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-236
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Welkom bij Centrum De Laurier. Ons centrum is gelegen in het Land van Maas en Waal, in een landelijke en buitendijkse omgeving, voorzien van veel wandel, struin, fiets en toer mogelijkheden. 20 autominuten vanaf de A2, A15 en A50, A75. Een oase van rust en diverse mogelijkheden om te ontspannen en bij te komen met en zonder uw paard. U bent bij ons welkom voor een of meerdere overnachtingen met een B&B op een knusse slaapzolder. Dit ook met ook met stalling voor uw paard en/of pony. We beschikken over een rijbak van 20 bij 50 m met verlichting en sproei installatie en een stal van 4 bij 4 m en een stal van 2.70 bij 2.50 m met uitloop, verzorging en weidemogelijkheid.
Tevens bieden wij sessies en/of arrangementen aan naar gelang uw wensen. Er kan gekozen worden uit paardenspiegelen, koetstocht, stresshantering, opstellingen, Yoga, meditatief schilderen, reÔncarnatie/regressie . Kijk eens op www.centrumdelaurier.nl


Meer advertenties van deze verkoper