Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Cursussen en trainingen (6)Diversen (45)Huizen met paardenstal (3)Paarden (252)Pony's (87)Rijtuigen en koetsen (20)Sportpaarden (35)Toebehoren (133)Trailers en wagens (3)


Lieve Tinker (Irish cob)

€ 2250,00

1971 (Linda Blokzijl-Klok)
FLUITENBERG

Geplaatst op: 29-06-2015 | 9388 keer bekeken
Referentie: PAARDENHANDELAREN-306
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PaardenHandelaren.com
PaardenHandelaren.comPaardenHandelaren.com

Omschrijving

Hierbij bied ik mijn luxe Tinker Danny te koop aan. Schofthoogte 1.50. Danny is een lieve, eerlijke en stoere ruin van 6 jaar jong. Ik heb hem klinisch laten keuren door de dierenarts. Hij is kerngezond. Geen gebreken of zomerexceem. De reden waarom ik Danny verkoop is dat hij een paard is welke een consequente, ervaren ruiter nodig heeft. Hij moet nog iets doorgereden worden. Op dit moment rijden er 2 ervaren dames van 18 jaar op Danny. Danny leert snel. Is goed voorwaarts en heeft mooie gangen. Voor een tinker is Danny een elegante Tinker. Super zacht karakter. Komt direct hinnikend naar je toe en vindt het heerlijk om vertroeteld te worden.

Ik weet zeker dat je aan Danny een super paard kunt hebben. Danny staat nu alleen in de wei en dit gaat zonder problemen. Met andere paarden vindt hij het ook heel gezellig en gaat hier vriendelijk mee om. Is ook niet bang voor honden. Hij vindt onze labrador erg gezellig.

Danny is gewend aan groot verkeer, aangezien wij meerdere malen aan de weg en door het dorp hebben gelopen. Trekt zich niets aan van tractors en vrachtverkeer.

Ik verkoop Danny zonder zadel en hoofdstel.

Ik heb ook een aantal filmpjes van Danny onder het zadel welke ik eventueel kan mailen.


Advertenties van andere verkopers